Elkonstruktör

Vi söker dig som har erfarenhet av elkonstruktion i anläggningsprojekt. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B). Meriterande är kunskaper i något eller några av del vanligaste konstruktionsverktygen såsom AutoCad, Comos, E3, Eplan, Cadett ELSA eller elMaster (EPC).

Nirsberg etablerades 2017 och levererar tjänster inom teknik, ledning och organisationsutveckling inom elkraft. Vi på Nirsberg har en lång erfarenhet och god förståelse för kundens behov både vad gäller social och teknisk kompetens. Nirsberg samarbetar idag med branschledande företag inom ett flertal framtidsområden inom energibranschen. Företagets grundvärderingar baseras på individens behov med en tydlighet i vår kommunikation och hög servicegrad till de anställda. Vi tror på långsiktiga relationer med tillit, samarbete, gemenskap och säkerhet.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med en kamratlig stämning samt korta beslutsvägar. Våra ledord genomsyrar vår kultur; Service, Tydlighet och Individ. Vill du tillhöra Sveriges vassaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag!

Vi tar emot ansökan via e-post: management@nirsberg.se.