Vi är ett gäng Naturkrafter
med rätt sorts energi.

Vi skapar en levande organisation.

Vi handplockar medarbetare där vi tittar på kompetens och erfarenhet men också på vem du är som person, för vi tycker det är viktigt att vi har trevligt tillsammans! 

Det handlar om att skapa en levande organisation, en naturkraft i sig. Därför lägger vi pussel med rörliga bitar som ska passa ihop, professionellt och personligt. 

Vi är Nyfikna, Fokuserade och Aktiva!

Vi är Nyfikna
Vi är entusiastiskt intresserade av våra kunders behov och strävar alltid efter att förstå dem. Vi är inte rädda för att utforska okända områden, ställa frågor och lära oss mer.

Vi är Fokuserade
Med fokus på våra mål och en stark vilja att uppnå dem, arbetar vi effektivt. Vi vill leverera bra resultat och överträffa kundens förväntningar.

Vi är Aktiva
Genom att vara proaktiva och engagerade tar vi initiativ och agerar snabbt för att möta utmaningar och utnyttja möjligheter, genom vårt aktiva engagemang skapar vi positiva resultat.

...och har roligt tillsammans

Vi har kontor i Västerås och våra kunder finns i närområdet i hela  Mälardalen. För att vi ska trivas ihop ser vi till att träffas regelbundet. Det kan vara informationsträffar på kontoret, after work, luncher och en resa då och då. Vi är måna om att våra anställdas familjer är delaktiga i Nirsberg, därför har vi julfest med respektive och familjeaktivitet före semestern varje år.

Föregående bild
Nästa bild

Energi och värderingar formar Nirsberg

Våra tre värdeord; Aktiva, Nyfikna och Fokuserade talar om vilka vi är och beskriver vårt personliga agerande. Orden formar grunden i vår kultur.

Aktiva

Med en proaktiv inställning identifierar vi möjligheter för att skapa framgång. Vi är drivna av att göra skillnad och genom vårt engagemang skapar vi positiva resultat.

Nyfikna

Genom att vara nyfikna öppnar vi dörrar till innovation och möjligheter. Vi är inte rädda för att utforska okända områden, ställa frågor och lära oss mer. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest relevanta lösningarna.

Fokuserade

Med fokus på våra mål och en vilja att uppnå dem, arbetar vi med fokuserat och med beslutsamhet att leverera resultat och överträffa kundernas förväntningar.

Vårt energiflöde