Vi är ett gäng Naturkrafter
med rätt sorts energi.

Vi skapar en levande organisation.

Vi handplockar medarbetare till alla våra projekt i Mälardalen. Men det är också viktigt för oss att vi har trevligt tillsammans! 

Det handlar om att skapa en levande organisation, en naturkraft i sig. Därför lägger vi pussel med rörliga bitar som ska passa ihop, professionellt och personligt. 

Vi jobbar med uppkavlade ärmar...

Vi är ett gäng med olika bakgrund och erfarenheter och som är på olika plats i livet. Men vi delar intresset för teknik, för analys och problemlösning. En stor del av det vi gör handlar om social kompetens: vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och det är viktigt att det fungerar och att vi trivs ihop. Naturkrafter privat som professionellt. Du får gärna vara den typen av person som tar dig an nya uppgifter med uppkavlade ärmar, med inställningen att uppfylla kundens förväntningar.

...och har roligt tillsammans

Vi har kontor i Västerås och våra kunder finns i närområdet i Mälardalen. För att vi ska trivas ihop ser vi till att träffas regelbundet, även om vi ibland har uppdrag på olika platser. Det kan vara informationsträffar på kontoret, after work, luncher och en resa då och då. Vi är måna om att våra anställdas familjer är delaktiga i Nirsberg, därför har vi julfest med respektive och familjeaktivitet före semestern varje år.

Previous slide
Next slide

Energi och värderingar formar Nirsberg

Våra tre värdeord; service, individ och tydlighet är styrande i
beslut, kommunikation och vardagliga handlingar. Orden formar grunden i vår kultur, vilka vi är och vad vi gör.

Service

Kulturen på Nirsberg är kamratlig, omtänksam och med snabba, raka svar. Korta beslutsvägar och pragmatiskt förhållningssätt skapar en delaktighet och bästa möjliga stöd i arbetet.

Individ

Varje medarbetare är på sin plats i livet. Barn, sambo. Singel eller nygift. Vi är måna om att du ska trivas att arbetsuppgifterna utmanar och stimulerar dig. 

Tydlighet

Vad vi ska leverera, vilka förväntningar som ställs och vilka vi är. Med tydlighet kan vi alla göra ett bra jobb. Kunder och medarbetare blir nöjda och trygga.

Vårt energiflöde