Projektledare

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och kan leda kundprojekt inom industri och elkraft. Vi ser att du har ett driv och är en naturkraft inom problemlösning, har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B). Du har vana att använda något av de vanligaste planeringsverktygen på marknaden. Meriterande är om du har certifiering inom IPMA eller PMI.

Nirsberg samarbetar idag med branschledande företag inom ett flertal framtidsområden inom energibranschen. Företagets grundvärderingar baseras på individens behov med en tydlighet i vår kommunikation och hög servicegrad till de anställda. Vi tror på långsiktiga relationer med tillit, samarbete, gemenskap och säkerhet.
Nirsberg erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i din roll och bygga ett stort kontaktnät bland de mest framgångsrika företagen i branschen. Nirsberg kan också erbjuda dig en utvecklingsplan med målet att bli certifierad inom IPMA eller PMI.

Våra värdeord beskriver vilka vi är och hur vi arbetar. Vår personal har valt följande värdeord:

Nyfikna: Vi är entusiastiskt intresserade av våra kunders behov och strävar alltid efter att förstå dem.
Fokuserade: Vi koncentrerar oss på att nå våra mål, vilket gör att vi arbetar effektivt.
Aktiva: Genom att vara proaktiva och engagerade tar vi initiativ och agerar snabbt för att möta utmaningar och utnyttja möjligheter.

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med en kamratlig stämning samt korta beslutsvägar. Våra ledord genomsyrar vår kultur; Service, Tydlighet och Individ. Vill du tillhöra ett gäng med Naturkrafter med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter?

För mer information kontakta Anders. Vi tar emot ansökan via e-post: management@nirsberg.se.