Om Nirsberg.

Här är vårt ursprung.

Anders Bratt som grundade Nirsberg AB är uppväxt på gården Nirsberg anno 1794 i södra Jämtland. Där har människor levt och verkat nästgårds med naturkrafterna. Med solen i nacken, vinden från Storsjön och strömmarna i älvarna.

På företaget Nirsberg följer vi samma approach. Varje individ utgör en rörlig pusselbit av kunskap och entusiasm. Genom att sammanfoga våra medarbetares erfarenheter och kompetenser kan vi möta våra kunders behov på ett unikt sätt. Det är vår brinnande passion och dedikation som driver oss framåt och ger oss styrkan att leverera utmärkta resultat. Detta är våra naturkrafter idag.

Nästgårds med naturkrafterna.

Vi på Nirsberg skapar kundvärden varje dag genom ett nära samarbete med kunder och partners. Genom vårt personliga agerande kan vi göra stor skillnad i våra projekt och 
uppdrag genom bättre tekniska lösningar, marginalförbättringar i projekt och effektivisering av arbetssätt och processer.

Våra kunduppdrag utför vi i olika former genom samarbete i team eller enskilt, arbetet utförs på site, från kontoret, hos kund eller hemifrån beroende på situation men alltid i nära samarbete med våra kunder.

Då, nu och framöver.

Nirsberg AB grundades år 2017 och är inne i en dynamisk fas med stark tillväxt. Mika Vintergrip som är uppväxt med elkraft sedan barnsben gick in som delägare år 2019 och har påverkat företagets inriktning och vision; att bidra till ökad elektrifiering och därigenom möjliggöra utveckling av vårt samhälle samt nå uppsatta klimatmål.

Vi som nu äger och driver Nirsberg har en lång erfarenhet av att leda organisationer inom teknikbranschen. Vi har genom åren byggt upp ett stort nätverk och har etablerat ett antal viktiga samarbeten.  Nirsberg har idag högsta kreditvärdighet för företag med kortare historia än 10 år och är idag en stabil leverantör inom branschen och en trygg arbetsgivare.

Vårt mål nu och framåt är att vara den självklara leverantören av olika typer av tekniktjänster till elkraftsbranschen.

Våra tjänster

Projektledning

Nirsberg har ett antal projektledare med olika inriktning och erfarenhetsnivå. Våra projektledare...

Management

Våra seniora medarbetare har erfarenhet av interim management och ändringsledning där vi...

Elkonstruktion

Nirsbergs medarbetare inom elkonstruktion har kompetens att arbeta inom distribution och transmissionsanläggningar...